Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki te robię dosć często gdyż sa bardzo dobre i nie trzeba ich długo robić.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1085
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4724
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1374
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1085
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4724
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1374
Składniki
Kapustę poszatkować, cebulkę podsmażyć, dodać mięso mielone, jaja; ryż, kaszkę manną oraz doprawic do smaku wg uznania. Ja dodaje wegetę, majeranek, pieprz itp. Z podanych składników uformować kotlety i usmażyć na oleju na patelni.
Usmażone kotlety układać w rondlu: liście surowej kapusty, następnie kotlety i tak na zmianę. Na wierzchu mają być liście kapusty. Rozrobić dwie kostki rosołku w 1 szkl wody, dodać trochę koncentratu pomidorowego, doprawić sos do smaku i zalać gołąbki. Piec w piekarniku ok. 1-1,5 godziny