Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe na lunch czy podwieczorek
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7912
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1197
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13687
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7912
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1197
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13687
Składniki
Odsączyć kukurydzę i marchewkę. Wymieszać ze sobą kukurydzę, marchewkę i tuńczyka. Przyprawić solą i pieprzem do smaku. Dodać łyżkę majonezu i wymieszać. Pomidory umyć, przekroić na połówki i wydrążyć środek. Do pomidorów nakładać farsz. Na wierzch układać starty ser. Każdą połówkę pomidora zawinąć w folię aluminiową. Grillować od 10-15 min. Podawać koniecznie gorące. Smacznego :)