Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niecodzienna sałatka bardzo kolorowa i apetyczna.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10944
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4870
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 998
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9415
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1401
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10944
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4870
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 998
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9415
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1401
Składniki
Pierś z kurczaka oczyścić z błony, opłukać natrzeć przyprawami podanymi w składnikach i grillować na złoto po wystygnięciu pokroić w paseczki. Boczek uśmażyć na rozgrzanej patelni na chrupiąco, pieczarki zarumienić na łyżce oliwy doprawić solą i pieprzem. Na półmisku układać liście szpinaku, kurczaka, pieczarki, bekon, udekorować cebulą pokrojoną w talarki, całość skropić sokiem z cytryny. Szpinak można też zastąpić sałatą lodową lub rukolą. Smacznego