Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niecodzienna sałatka bardzo kolorowa i apetyczna.
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 125
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2678
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 272
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2625
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 125
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2678
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 272
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2625
Składniki
Pierś z kurczaka oczyścić z błony, opłukać natrzeć przyprawami podanymi w składnikach i grillować na złoto po wystygnięciu pokroić w paseczki. Boczek uśmażyć na rozgrzanej patelni na chrupiąco, pieczarki zarumienić na łyżce oliwy doprawić solą i pieprzem. Na półmisku układać liście szpinaku, kurczaka, pieczarki, bekon, udekorować cebulą pokrojoną w talarki, całość skropić sokiem z cytryny. Szpinak można też zastąpić sałatą lodową lub rukolą. Smacznego