Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niecodzienna sałatka bardzo kolorowa i apetyczna.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5070
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13653
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5899
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7716
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5070
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13653
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5899
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7716
Składniki
Pierś z kurczaka oczyścić z błony, opłukać natrzeć przyprawami podanymi w składnikach i grillować na złoto po wystygnięciu pokroić w paseczki. Boczek uśmażyć na rozgrzanej patelni na chrupiąco, pieczarki zarumienić na łyżce oliwy doprawić solą i pieprzem. Na półmisku układać liście szpinaku, kurczaka, pieczarki, bekon, udekorować cebulą pokrojoną w talarki, całość skropić sokiem z cytryny. Szpinak można też zastąpić sałatą lodową lub rukolą. Smacznego