Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 5
Dodano: 23.03.2009
Odsłon: 894
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Masło czosnkowo-ziołowe: Kostkę miękkiego (ogrzanego) masła utrzeć z 4-5 ząbkami czosnku, dodać sól ziołową lub zwykłą + zioła (ja akurat dodałam mieszankę: bazylia, oregano, tymianek, pietruszka). Wstawić do lodówki, najlepiej smakuje po dwóch dniach jak już sie dobrze przegryzie;)
Kromki chleba smarujemy masłem, posypujemy żółtym serem, na wierzchu układamy małe kawałeczki pozostałych serów. Zapiekamy przez kilka minut w piekarniku ustawionym na grzałkę, aż serki się roztopią. Można podawać z ketchupem tudzież innym ulubionym sosem
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

oliwia_winna 06 maja 2010Zgłoś do usunięcia
ha, ha, ha, ale "uczta"...0 Kto głosował? | Odpowiedz

Martus88 23 marca 2009Zgłoś do usunięcia
Pyszne wypróbuje napewno;)0 Kto głosował? | Odpowiedz