Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Jabłka obieramy ze skórki, przecieramy na tarce (duże oczka), na patelni roztapiamy masło, na nim smażymy jabłka, dodajemy do nich cynamon i odrobinę cukru, jabłka smażymy 3-4 min, dodajemy ryż, mieszamy wszystko i podsmażamy 3 min pod koniec dolewamy odrobinę kefiru lub jogurtu i na małym ogniu podsmażamy 2 min mieszając. Danie przekładamy do salaterek polewamy odrobiną kefiru/jogurtu z aromatem i posypujemy odrobiną cukru. Życzę smacznego!