Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane w skorupkach wg metody tracyjnej i z użyciem waflowych jajek.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21985
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 152
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 339
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 462
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21985
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 152
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 339
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 462
Składniki
Obejrzyj film z instrukcją krok po kroku! Do smażenia jajek w skorupkach waflowych użyj jak najmniej tłuszczu! Jeśli chcesz podać je na ciepło, ale bez smażenia to podgrzej je w piekarniku z temoobiegiem, co pomoże w utrzymaniu chrupkości wafla!