Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, ładnie wygląda
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Ugotowane jajka rozkroić w pół, wyciągnąć żółtka. Z żółtek, majonezu i musztardy zrobić pastę. Dodać drobniutko posiekaną czerwoną cebulkę, doprawić przyprawami. Jajka faszerować tą pastą. Osobiście używam do tego rękawa cukierniczego, bardzo ładnie wygląda :)