Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu, bardzo smaczne, moja córka się tym zajada
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 193
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 193
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrac ze skorupek, przekroic na pół, wyjac żołtka - odłożyć.
Pieczarki obrać, opłukać, poszatkowac drobno. Poddusić na oleju. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Szcypiorek pokroić, dodać do podduszonych pieczarek. Dodać żółtka jajek. Wszystko razem dobrze wymieszać. Dodać majonez (tak, aby masa miała gęstą konsystencję)
Jajka układać dekoracyjnie na półmisku, w środek każdego jajka wkładać farsz małą łyżeczką formując kopczyki.