Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu, bardzo smaczne, moja córka się tym zajada
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17327
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 492
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 77
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 185
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 180
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17327
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 492
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 77
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 185
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 180
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrac ze skorupek, przekroic na pół, wyjac żołtka - odłożyć.
Pieczarki obrać, opłukać, poszatkowac drobno. Poddusić na oleju. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Szcypiorek pokroić, dodać do podduszonych pieczarek. Dodać żółtka jajek. Wszystko razem dobrze wymieszać. Dodać majonez (tak, aby masa miała gęstą konsystencję)
Jajka układać dekoracyjnie na półmisku, w środek każdego jajka wkładać farsz małą łyżeczką formując kopczyki.