Przekąski Przepis na:
Autor: tosia1988
Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 4
Dodano: 28.12.2011
Odsłon: 4327
Gotujemy jajka i obieramy ze skorupki,
Kroimy na ćwiartki, dekorujemy majonezem i posypujemy szczypiorkiem i gotowe.
Zgłoś do usunięcia
2 Kto głosował? | Odpowiedz
4 Kto głosował? | Odpowiedz
3 Kto głosował? | Odpowiedz
annawk 15
amidalla 11
Tangerinka 26
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

Marusia26 22 listopada 2013Zgłoś do usunięcia
A może ten przepis jest dla jaj ?? :D2 Kto głosował? | Odpowiedz

Malwa55 05 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
Przepis na miarę nagrody Nobla hi hi4 Kto głosował? | Odpowiedz

helen4 29 grudnia 2011Zgłoś do usunięcia
no no już naprawdę jaja!!!! po co zaśmiecać sieć takimi bzdurami!!!3 Kto głosował? | Odpowiedz

panka 28 grudnia 2011Zgłoś do usunięcia
A te jaja to kurze czy strusie ?2 Kto głosował? | Odpowiedz

Marzenna70 28 grudnia 2011Zgłoś do usunięcia
napisz ile te jajka trzeba gotować.Kolezanki syn gotował i gotował a one ciągle były twarde...4 Kto głosował? | Odpowiedz