Do góry

Przekąski Przepis na:

jajko w sosie tatarskim

jajko w sosie tatarskim

Autor:

Przepisów i artykułów: 17 Ocena: 85

Dodano:

Odsłon: 1276

sos tatarski, jajko gotowane

Składniki

  • 5-6 jajek ugotowanych na twardo. Ogórek konserwowy 5 szt.,pieczarka konserwowa w occie 10 szt. majonez 10 łyżek,sól pieprz do
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. warzywa konserwowe bardzo drobno pokroić w kostkę ręcznie lub w melakserze, lub zetrzeć na grubej tarce. odcisnąć lekko sok z warzyw, dodać majonez i przysmaczyć. pokroić jajka na połowę polac sosem tatarski. Gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń