Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe i kolorowe połączenie zielonego ogórka, pasty jajecznej i łososia
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3865
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3865
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Składniki
Jajka ugotować i drobno posiekać, dodać majonez, koncentrat, musztardę, pocięty szczypiorek i przyprawy
ogórka pokroić na ukos w grube plastry, na nie układać po plasterku łososia, nieco pasty i posypać szczypiorkiem dla dekoracji, podawać na ciemnym gruboziarnistym chlebie 3x3 cm, Smacznego!