Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe i kolorowe połączenie zielonego ogórka, pasty jajecznej i łososia
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5846
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9675
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 305
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5846
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9675
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 305
Składniki
Jajka ugotować i drobno posiekać, dodać majonez, koncentrat, musztardę, pocięty szczypiorek i przyprawy
ogórka pokroić na ukos w grube plastry, na nie układać po plasterku łososia, nieco pasty i posypać szczypiorkiem dla dekoracji, podawać na ciemnym gruboziarnistym chlebie 3x3 cm, Smacznego!