Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 34
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 34
Składniki
Drożdże rozpuścić w małej ilości ciepłego mleka. Wszystkie składniki na ciasto połączyć i włożyć do lodówki na od 30 do 60 minut.
Kapustę pokroić i ugotować. Pieczarki podpiec z cebulą i dodać soli. Połączyć z kapustą i studzić.
Rozwałkować ciast (kapuśniaczki nie urosną w piekarniku), nakładać farsz i zwijać.
Posmarować białkiem i posypać kminkiem. Piec około 30 minut w 200 °C.
UWAGA:
Kapuśniaczki posmarowane białkiem maja piękny złoty kolor !