Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOSKONAŁE. DLA TYCH KTÓRZY NIE LUBIĄ BIGOSU.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34934
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17371
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34934
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17371
Składniki
Mięso pokroić w paski, obsypać wegetą i obrumienić na oleju.
Kapustę sparzyć gorącą wodą i dusić na oleju do zrumienienia. Podlewać wodą.
dodać do kapusty pokrojoną w kostkę paprykę, pokrojony w krążki por, mięso oraz kiełki soi (bez wody). doprawić do smaku (musi być pierne)