Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny Karczek, który można robić robiąc inne rzeczy.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 648
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 444
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1564
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 648
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 444
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1564
Składniki
Karkówkę podzielić na kilka średnich kawałków marynować w marynacie, czosnku i przyprawach przez 1 godzinę. Następnie podpiec na złoty kolor na oliwie z oliwek.
Pokroić w paseczki cebulę, ogórka oraz papryczki.
Wszystko wrzucić do kaftana (do pieczenia). Piec w piekarniku przez około godzinę. 10 minut przed końcem kaftan rozciąć i piec dalej.