Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny Karczek, który można robić robiąc inne rzeczy.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 712
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22737
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15099
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4834
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45325
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 712
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22737
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15099
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4834
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45325
Składniki
Karkówkę podzielić na kilka średnich kawałków marynować w marynacie, czosnku i przyprawach przez 1 godzinę. Następnie podpiec na złoty kolor na oliwie z oliwek.
Pokroić w paseczki cebulę, ogórka oraz papryczki.
Wszystko wrzucić do kaftana (do pieczenia). Piec w piekarniku przez około godzinę. 10 minut przed końcem kaftan rozciąć i piec dalej.