Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 160
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 160
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Kalarepę, marchew,pietruszkę,seler kroję w 5-cio centymetrowe słupki grubości ok.1 centymetra. Kalafior i brokuła rwę na małe różyczki.
Wszystko mieszam z ząbkami czosnku ( obranego rzecz jasna:) i wrzucam do kamiennego garnka. Dodaję dodatki;koper, ziele, liść laurowy i chrzan. I to wszystko zalewam gorącą wodą z solą ( proporcja 1 litr wody na 2 łyżki płaskie soli). I czekam tydzień. Kolorowo wygląda i świetnie smakuje.