Przekąski Przepis na:
> 6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Kalarepę, marchew,pietruszkę,seler kroję w 5-cio centymetrowe słupki grubości ok.1 centymetra. Kalafior i brokuła rwę na małe różyczki.
Wszystko mieszam z ząbkami czosnku ( obranego rzecz jasna:) i wrzucam do kamiennego garnka. Dodaję dodatki;koper, ziele, liść laurowy i chrzan. I to wszystko zalewam gorącą wodą z solą ( proporcja 1 litr wody na 2 łyżki płaskie soli). I czekam tydzień. Kolorowo wygląda i świetnie smakuje.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

ivaVienna 16 października 2011Zgłoś do usunięcia
jakie piekne jarzynki :-))) dzieki za pozdrowienia i przesylam rowniez0 Kto głosował? | Odpowiedz

ivaVienna 14 września 2011Zgłoś do usunięcia
a gdzie foto? :-( ale przepis i tak fajny-sprobuje.0 Kto głosował? | Odpowiedz