Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla jaroszów... i nie tylko
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 83
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1284
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 83
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1284
Składniki
Ugotowany w osolonej wodzie i osączony kalafior posiekać, dodać tartą bułkę, jajko, startą na tarce cebulę, sól do smaku i masło. Dobrze wymieszać, formować małe kotleciki, obtaczać w tartej bułce, smażyć z obu stron na rumiano. Podawać do sadzonych jaj, z sałatką z pomidorów lub z surówką z papryki i porów. Życzę smacznego.