Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni afrykanskiej. Doskonale na przystawke lub przekaske. Bardzo latwe w wykonaniu. Dla amatorow wedzonych ryb.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14076
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1621
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16033
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6449
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14076
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1621
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16033
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6449
Składniki
Makrele obrac ze skory i osci, rozdrobnic widelcem i dodac przyprawy, dokladnie wymieszac. Cebule, pietruszke i chilli pokroic jak najdrobniej i dodac do ryby. Dodac jajko, make i proszek do pieczenia, dokladnie wymieszac.
Mase nakladac lyzka na rozgrzana patenie i smazyc na zloto. Podawac z salata i sosem chilli lub czosnkowym.