Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni afrykanskiej. Doskonale na przystawke lub przekaske. Bardzo latwe w wykonaniu. Dla amatorow wedzonych ryb.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40701
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1090
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 266
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3437
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40701
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1090
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 266
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3437
Składniki
Makrele obrac ze skory i osci, rozdrobnic widelcem i dodac przyprawy, dokladnie wymieszac. Cebule, pietruszke i chilli pokroic jak najdrobniej i dodac do ryby. Dodac jajko, make i proszek do pieczenia, dokladnie wymieszac.
Mase nakladac lyzka na rozgrzana patenie i smazyc na zloto. Podawac z salata i sosem chilli lub czosnkowym.