Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla pierogów ruskich.
Została Ci resztka sera, którego bok już jest suchy i twardy? Możesz go jeszc...
Odsłon: 1775
Soczysty kurczak, ciągnący się ser, aromatyczny koperek i chrupiąca panierka...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Dziś mam dla Was orzeźwiającą propozycję dla miłośników słodkości – pyszny de...
Odsłon: 12326
Pierogi z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśne...
Odsłon: 239
Esencjonalny bulion wołowy podany z naleśnikami to fantastyczny pomysł na dan...
Odsłon: 4307
Soczysty kurczak, ciągnący się ser, aromatyczny koperek i chrupiąca panierka...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Dziś mam dla Was orzeźwiającą propozycję dla miłośników słodkości – pyszny de...
Odsłon: 12326
Pierogi z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśne...
Odsłon: 239
Esencjonalny bulion wołowy podany z naleśnikami to fantastyczny pomysł na dan...
Odsłon: 4307
Składniki
Proporcje zależą od tego jak po prostu lubimy jeść i dla ilu osób robimy jedzenie. Przygotowujemy tradycyjny farsz na pierogi ruskie z podsmażonej cebulki, pogniecionych ziemniaków i twarogu. Doprawiamy. Nastepnie panierujemy w jajku i bułce i smażymy. Można jeść same lub podawać z ulubioną surówką czy sosem.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Grillowane mini kebaby
Przekąski
Szparagi z serem i boczkiem
Przekąski
Tarta "szachownica" ze szparagami, pesto i camembertem
Przekąski
Młoda kapusta z pieczarkami
Grillowane mini kebaby
Proste i szybkie w przygotowaniu, idealna propozycja na grilla.
Odsłon: 83
Szparagi z serem i boczkiem
Sezon szparagowy w pełni tak więc przygotowałam dla was przepyszne szparagi z...
Odsłon: 297