Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla pierogów ruskich.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2397
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4531
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1591
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 478
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2397
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4531
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1591
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 478
Składniki
Proporcje zależą od tego jak po prostu lubimy jeść i dla ilu osób robimy jedzenie. Przygotowujemy tradycyjny farsz na pierogi ruskie z podsmażonej cebulki, pogniecionych ziemniaków i twarogu. Doprawiamy. Nastepnie panierujemy w jajku i bułce i smażymy. Można jeść same lub podawać z ulubioną surówką czy sosem.