Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem czekoladowy z orzechami... Uwielbiam.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 121
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 704
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 81
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 121
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 704
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 81
Składniki
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej.
Do lekko przestudzonej czekolady wlewamy mleko kokosowe I mieszamy do połączenia się składników.
Dodajemy posiekane orzechy ( uprażone na patelni), jeszcze raz mieszamy.
Umieszczamy w miseczce lub inny naczyniu i chłodzimy przynajmniej 1 godzinę w lodówce.
Smacznego.