Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem czekoladowy z orzechami... Uwielbiam.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej.
Do lekko przestudzonej czekolady wlewamy mleko kokosowe I mieszamy do połączenia się składników.
Dodajemy posiekane orzechy ( uprażone na patelni), jeszcze raz mieszamy.
Umieszczamy w miseczce lub inny naczyniu i chłodzimy przynajmniej 1 godzinę w lodówce.
Smacznego.