Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poziom trudności: ŁATWE Koszty: TANIE
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117995
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8370
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2084
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1527
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117995
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8370
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2084
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1527
Składniki
Wymieszać bryndzę z 2-3 łyżkami jogurtu i z resztą składników, dosmakować. Można podawać z krakersami lub używać jako nadzienia.
Bakłażan pokroić w cienkie plastry wzdłuż, posolić i odczekać, aż się zrosi, wytrzeć i usmażyć na małej ilości oliwy. Na ostudzone bakłażany nakładać trochę kremu i rolować, podawać na przekąskę.
Rozbitą pierś kurczaka posolić i posypać pieprzem, na środek nakładać krem, rolować, oprószyć mąką, spiąć wykałaczką, smażyć na oliwie, podlewając rosołem i białym winem.