Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poziom trudności: ŁATWE Koszty: TANIE
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2733
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1259
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 73
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2733
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1259
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 73
Składniki
Wymieszać bryndzę z 2-3 łyżkami jogurtu i z resztą składników, dosmakować. Można podawać z krakersami lub używać jako nadzienia.
Bakłażan pokroić w cienkie plastry wzdłuż, posolić i odczekać, aż się zrosi, wytrzeć i usmażyć na małej ilości oliwy. Na ostudzone bakłażany nakładać trochę kremu i rolować, podawać na przekąskę.
Rozbitą pierś kurczaka posolić i posypać pieprzem, na środek nakładać krem, rolować, oprószyć mąką, spiąć wykałaczką, smażyć na oliwie, podlewając rosołem i białym winem.