Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 916
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1167
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 916
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1167
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Składniki
Groszek razem z zalewą przelewamy do garnka dodajemy czosnek ,obraną marchewkę oraz wegete. Gotujemy do miękkości groszku i marchewki. POtem dosypujemy posiekaną natkę pietruszki ok 1/3 naci.
Wszystko miksujemy blenderem lub innym narzędziem miksującym na papkę.. Do kremu dodajemy liście laurowe, ziele, pół łyżeczki curry i szczyptę imbiru. Zagotowujemy i zabielamy łyżką śmietany. Można podawać z grzankami z czosnkiem