Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie kremowa, aromatyczna, z lekka nuta slodyczy...
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 721
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 109
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2841
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 721
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 109
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2841
Składniki
Cebule i czosnek posiekac, lekko podsmazyc na oliwie, marchew pokroic na cienkie talarki, dodac cebuli i czosnku, smazyc ciagle mieszajac. Po 5 min. dodac pokrojona w niezbyt drobna kostke dynie. Dodac tyle wody, aby ledwo zakryla warzywa, dodac sol i curry, przetarte pomidory, gotowac 15-20 min.
Zmiksowac blenderem na gladka mase, dodac smietanke i miod, wymieszac.
pieczywo pokroic w kostke, opiekac w piekarniku ok.3-5 min.
Zupe podawac z grzankami, posypana rzezucha.