Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla miłośników krewetek
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1124
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1076
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2131
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1124
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1076
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2131
Składniki
Umyć i obrać krewetki. Dzień przed podaniem moczyć w marynacie z : rozdrobnionego czosnku, pokrojonej cebulki, sosu sojowego, czerwonego wina, oliwy z oliwek i pieprzu. Następnego dnia krewetki wraz z marynatą wlać na patelnię i podsmażać do momentu aż krewetki nie będą surowe. Podawać z ryżem. Smacznego :)