Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla miłośników krewetek
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3846
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 690
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3846
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 690
Składniki
Umyć i obrać krewetki. Dzień przed podaniem moczyć w marynacie z : rozdrobnionego czosnku, pokrojonej cebulki, sosu sojowego, czerwonego wina, oliwy z oliwek i pieprzu. Następnego dnia krewetki wraz z marynatą wlać na patelnię i podsmażać do momentu aż krewetki nie będą surowe. Podawać z ryżem. Smacznego :)