Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla miłośników krewetek
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 873
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8735
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3122
Polecam.
Odsłon: 1929
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 873
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8735
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3122
Polecam.
Odsłon: 1929
Składniki
Umyć i obrać krewetki. Dzień przed podaniem moczyć w marynacie z : rozdrobnionego czosnku, pokrojonej cebulki, sosu sojowego, czerwonego wina, oliwy z oliwek i pieprzu. Następnego dnia krewetki wraz z marynatą wlać na patelnię i podsmażać do momentu aż krewetki nie będą surowe. Podawać z ryżem. Smacznego :)