Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowo-grzybowa wersja krokietów będzie wspaniałą odmianą na naszym stole- są po prostu pyszne i... takie inne :)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1264
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 263
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2261
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1264
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 263
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2261
Składniki
Pieczarki myjemy; następnie trzemy je na tarce (duże oczka). To samo robimy z serem
Cebulę(e) kroimy w drobną kosteczkę--> trzeba ją zeszklić z masłem na patelni
Łączymy ze sobą pieczarki i cebulę i dusimy je pod przykryciem ( z odrobiną wody i przyprawami)
Po wystudzeniu pieczarek, łączymy je z serem ( ewentualnie doprawiamy). Tak przygotowany farsz zawijamy w naleśniki, panierujemy i gotowe :)