Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowo-grzybowa wersja krokietów będzie wspaniałą odmianą na naszym stole- są po prostu pyszne i... takie inne :)
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1315
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1122
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1315
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1122
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Składniki
Pieczarki myjemy; następnie trzemy je na tarce (duże oczka). To samo robimy z serem
Cebulę(e) kroimy w drobną kosteczkę--> trzeba ją zeszklić z masłem na patelni
Łączymy ze sobą pieczarki i cebulę i dusimy je pod przykryciem ( z odrobiną wody i przyprawami)
Po wystudzeniu pieczarek, łączymy je z serem ( ewentualnie doprawiamy). Tak przygotowany farsz zawijamy w naleśniki, panierujemy i gotowe :)