Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowo-grzybowa wersja krokietów będzie wspaniałą odmianą na naszym stole- są po prostu pyszne i... takie inne :)
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 212
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 212
Składniki
Pieczarki myjemy; następnie trzemy je na tarce (duże oczka). To samo robimy z serem
Cebulę(e) kroimy w drobną kosteczkę--> trzeba ją zeszklić z masłem na patelni
Łączymy ze sobą pieczarki i cebulę i dusimy je pod przykryciem ( z odrobiną wody i przyprawami)
Po wystudzeniu pieczarek, łączymy je z serem ( ewentualnie doprawiamy). Tak przygotowany farsz zawijamy w naleśniki, panierujemy i gotowe :)