Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko i łatwo je zrobić. Wyśmienite jako przystawka . moje dzieciaki po prostu uwielbiają kuleczki ziemniaczane.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Ziemniaki zagotować następnie zgnieść dodać do nich dwie łyżki chrzanu ( jak ktoś nie lubi ostrzejszych może być jedna łyżka zależy od smaku). Następnie formujemy małe kuleczki obtaczamy w jajku i bułce tartej ( mogą być zgniecione płatki kukurydzy, ale mnie zbytnio nie smakowało). rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni i pieczemy kuleczki aż będą rumiane. Można nie obtaczać ich w panierce i też są pyszne. Nie trzeba lepić kuleczek i piec same ziemniaki wymieszane z chrzanem polane sosem są przepyszne.