Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15189
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15189
Składniki
Ugotowac ryz. Wymieszac go z koncentratem pomidorowym i parmezanem, przyprawic do smaku. Mozzarelle pokroic w kosteczki.
Brac lyzka po troche ryzu w srodek wlozyc kosteczke mozzarelli i zagniesc w kulke. Po czym obtoczyc w mace, pozniej w jajku i na koniec w bulce tartej. Smazyc w glebokim oleju do zlocistego koloru.