Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4473
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1494
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 434
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4473
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1494
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 434
Składniki
Ugotowac ryz. Wymieszac go z koncentratem pomidorowym i parmezanem, przyprawic do smaku. Mozzarelle pokroic w kosteczki.
Brac lyzka po troche ryzu w srodek wlozyc kosteczke mozzarelli i zagniesc w kulke. Po czym obtoczyc w mace, pozniej w jajku i na koniec w bulce tartej. Smazyc w glebokim oleju do zlocistego koloru.