Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52328
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 224
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52328
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 224
Składniki
Ugotowac ryz. Wymieszac go z koncentratem pomidorowym i parmezanem, przyprawic do smaku. Mozzarelle pokroic w kosteczki.
Brac lyzka po troche ryzu w srodek wlozyc kosteczke mozzarelli i zagniesc w kulke. Po czym obtoczyc w mace, pozniej w jajku i na koniec w bulce tartej. Smazyc w glebokim oleju do zlocistego koloru.