Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być świetną przekąską jeśli spodziewamy się gości :)
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17417
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1147
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6424
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 606
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17417
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1147
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6424
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 606
Składniki
Wyjąć z udek kości i mięso pokroić na małe kawałeczki. Dodać sól i pieprz do smaku i odstawić na chwilę. W osobnym pojemniku rozbij jajka z 1/2 filiżanki oliwy z oliwek. Pomieszaj ze sobą bułkę tartą, parmezan, zioła i kolendrę. Kolejno zanurzaj kawałki kurczaka najpierw w jajku a potem w bułce tartej. Następnie smaż na oliwie z oliwek aż kurczak sie zarumieni.