Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być świetną przekąską jeśli spodziewamy się gości :)
Wyjąć z udek kości i mięso pokroić na małe kawałeczki. Dodać sól i pieprz do smaku i odstawić na chwilę. W osobnym pojemniku rozbij jajka z 1/2 filiżanki oliwy z oliwek. Pomieszaj ze sobą bułkę tartą, parmezan, zioła i kolendrę. Kolejno zanurzaj kawałki kurczaka najpierw w jajku a potem w bułce tartej. Następnie smaż na oliwie z oliwek aż kurczak sie zarumieni.
Przepis pochodzi z książki „Kuchnia dwudziestolecia”. Prostota wykonania wbił...
Odsłon: 10513
Żeberka dzisiejsze to smaczny obiad dla mojej rodziny. Przygotowanie ich to...
Odsłon: 41
Żeberka dzisiejsze to smaczny obiad dla mojej rodziny. Przygotowanie ich to...
Odsłon: 41
Składniki
Wyjąć z udek kości i mięso pokroić na małe kawałeczki. Dodać sól i pieprz do smaku i odstawić na chwilę. W osobnym pojemniku rozbij jajka z 1/2 filiżanki oliwy z oliwek. Pomieszaj ze sobą bułkę tartą, parmezan, zioła i kolendrę. Kolejno zanurzaj kawałki kurczaka najpierw w jajku a potem w bułce tartej. Następnie smaż na oliwie z oliwek aż kurczak sie zarumieni.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Naleśniki z parówkami, szynką i serem
Przekąski
Grillowany camembert z grillowanymi szparagami
Przekąski
Paluchy czosnkowe
Przekąski
Tortilla z warzywami i serem
Naleśniki z parówkami, szynką i serem
Polecam bardzo smaczne, szybkie a za razem syte naleśniki z parówką, szynką i...
Odsłon: 2
Grillowany camembert z grillowanymi szparagami
Dzisiaj postanowiłam przyrządzić camembert z grilla oraz grillowane szparagi...
Odsłon: 36