Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być świetną przekąską jeśli spodziewamy się gości :)
Przepis dnia
Czasami mamy ochotę na coś niezdrowego, co ma wyraźny smak. Ja wtedy robie mo...
Odsłon: 6192
Makaron ze szpinakiem to kolejna już propozycja na moim blogu na szybkie dani...
Odsłon: 7340
Frittata Szybki pomysł na pożywną kolacje w towarzystwie sałatki ze szpinakie...
Odsłon: 205
Składniki
Wyjąć z udek kości i mięso pokroić na małe kawałeczki. Dodać sól i pieprz do smaku i odstawić na chwilę. W osobnym pojemniku rozbij jajka z 1/2 filiżanki oliwy z oliwek. Pomieszaj ze sobą bułkę tartą, parmezan, zioła i kolendrę. Kolejno zanurzaj kawałki kurczaka najpierw w jajku a potem w bułce tartej. Następnie smaż na oliwie z oliwek aż kurczak sie zarumieni.
Przepisy Przekąski
Przekąski
SZPARAGI Z SEREM I BOCZKIEM
Przekąski
Tarta "szachownica" ze szparagami, pesto i camembertem
Przekąski
Młoda kapusta z pieczarkami
Przekąski
Burek
SZPARAGI Z SEREM I BOCZKIEM
Sezon szparagowy w pełni tak więc przygotowałam dla was przepyszne szparagi z...
Odsłon: 54
Tarta "szachownica" ze szparagami, pesto i camembertem
Pyszna, efektowna tarta ze szparagami na cieście francuskim to przekąska, któ...
Odsłon: 35