Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być świetną przekąską jeśli spodziewamy się gości :)
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 44
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 71
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1296
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 353
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 44
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 71
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1296
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 353
Składniki
Wyjąć z udek kości i mięso pokroić na małe kawałeczki. Dodać sól i pieprz do smaku i odstawić na chwilę. W osobnym pojemniku rozbij jajka z 1/2 filiżanki oliwy z oliwek. Pomieszaj ze sobą bułkę tartą, parmezan, zioła i kolendrę. Kolejno zanurzaj kawałki kurczaka najpierw w jajku a potem w bułce tartej. Następnie smaż na oliwie z oliwek aż kurczak sie zarumieni.