Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4757
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7272
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4757
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7272
Składniki
Papryki oczyścić i pokroić w paseczki,cebulę w półplasterki,cukinie plastrerki i dusić w bulionie z kostki aż papryki zmiękną.Dodać pomidory z puszki i mały przecier.Jeszcze chwilę gotować.W tym czasie pokroić kiełbaskę w plasterki i smażyć na złoto na patelni(a przy diecie na foii aluminiowej w piekarniku)z obu stron na złoto.Dodać kiełbasę do warzyw i doprawić w razie potrzeby solą i pierzem i jeszcze chwilę potrzymać na małym ogniu.Podawać z chlebem lub samo.