Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4482
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1509
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4482
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1509
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Składniki
Papryki oczyścić i pokroić w paseczki,cebulę w półplasterki,cukinie plastrerki i dusić w bulionie z kostki aż papryki zmiękną.Dodać pomidory z puszki i mały przecier.Jeszcze chwilę gotować.W tym czasie pokroić kiełbaskę w plasterki i smażyć na złoto na patelni(a przy diecie na foii aluminiowej w piekarniku)z obu stron na złoto.Dodać kiełbasę do warzyw i doprawić w razie potrzeby solą i pierzem i jeszcze chwilę potrzymać na małym ogniu.Podawać z chlebem lub samo.