Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113045
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 421
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113045
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 421
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Składniki
Papryki oczyścić i pokroić w paseczki,cebulę w półplasterki,cukinie plastrerki i dusić w bulionie z kostki aż papryki zmiękną.Dodać pomidory z puszki i mały przecier.Jeszcze chwilę gotować.W tym czasie pokroić kiełbaskę w plasterki i smażyć na złoto na patelni(a przy diecie na foii aluminiowej w piekarniku)z obu stron na złoto.Dodać kiełbasę do warzyw i doprawić w razie potrzeby solą i pierzem i jeszcze chwilę potrzymać na małym ogniu.Podawać z chlebem lub samo.