Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bomba smakowo-witaminowa
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5521
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1015
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12006
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5125
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5521
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1015
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12006
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5125
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Składniki
Ugotuj brokuły al''dente (wrzuć do osolonego wrzątku różyczki i łyżkę cukru- nie zbledną, po odcedzeniu od razu przelej bardzo zimną wodą-w tym samym celu). Pomidory - sparzone i oskórowane - pokrój na małe cząstki. Jajka - na ósemki lub szesnastki (dla wprawnych). Ułóż składniki na półmisku. Polej sosem. Sos - właściwie warto go zrobić w pierwszej kolejności, żeby się dobrze przegryzł... Wymieszaj śmietanę z majonezem, praską przeciśnij do tego czosnek, wsyp posiekany drobno koperek. Jeśli uznasz za konieczne dosól i dopieprz. Ułóż składniki na półmisku. Polej sosem. SMACZNEGO!!!