Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bomba smakowo-witaminowa
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6622
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2134
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6622
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2134
 
         
        Składniki
Ugotuj brokuły al''dente (wrzuć do osolonego wrzątku różyczki i łyżkę cukru- nie zbledną, po odcedzeniu od razu przelej bardzo zimną wodą-w tym samym celu). Pomidory - sparzone i oskórowane - pokrój na małe cząstki. Jajka - na ósemki lub szesnastki (dla wprawnych). Ułóż składniki na półmisku. Polej sosem. Sos - właściwie warto go zrobić w pierwszej kolejności, żeby się dobrze przegryzł... Wymieszaj śmietanę z majonezem, praską przeciśnij do tego czosnek, wsyp posiekany drobno koperek. Jeśli uznasz za konieczne dosól i dopieprz. Ułóż składniki na półmisku. Polej sosem. SMACZNEGO!!!