Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bomba smakowo-witaminowa
Lekka sałatka która może być samodzielną sałatką/posiłkiem lub dodatkiem do o...
Odsłon: 9144
Potrzebny był mi jogurt sojowy. Najpierw więc nauczyłam się robić własne domo...
Odsłon: 22
Szybkie i tanie całoroczne ciasto z owocami możesz użyć świeżych owoców sezon...
Odsłon: 1455
Smaczna jarska młoda kapusta duszona z marchewką , koperkiem i szczypiorkiem...
Odsłon: 3700
Prosty i smaczny deserek galaretki z bitą śmietaną idealny na upalne dni.
Odsłon: 682
Potrzebny był mi jogurt sojowy. Najpierw więc nauczyłam się robić własne domo...
Odsłon: 22
Szybkie i tanie całoroczne ciasto z owocami możesz użyć świeżych owoców sezon...
Odsłon: 1455
Smaczna jarska młoda kapusta duszona z marchewką , koperkiem i szczypiorkiem...
Odsłon: 3700
Prosty i smaczny deserek galaretki z bitą śmietaną idealny na upalne dni.
Odsłon: 682
Składniki
Ugotuj brokuły al''dente (wrzuć do osolonego wrzątku różyczki i łyżkę cukru- nie zbledną, po odcedzeniu od razu przelej bardzo zimną wodą-w tym samym celu). Pomidory - sparzone i oskórowane - pokrój na małe cząstki. Jajka - na ósemki lub szesnastki (dla wprawnych). Ułóż składniki na półmisku. Polej sosem. Sos - właściwie warto go zrobić w pierwszej kolejności, żeby się dobrze przegryzł... Wymieszaj śmietanę z majonezem, praską przeciśnij do tego czosnek, wsyp posiekany drobno koperek. Jeśli uznasz za konieczne dosól i dopieprz. Ułóż składniki na półmisku. Polej sosem. SMACZNEGO!!!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12596
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 6202