Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bomba smakowo-witaminowa
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Ugotuj brokuły al''dente (wrzuć do osolonego wrzątku różyczki i łyżkę cukru- nie zbledną, po odcedzeniu od razu przelej bardzo zimną wodą-w tym samym celu). Pomidory - sparzone i oskórowane - pokrój na małe cząstki. Jajka - na ósemki lub szesnastki (dla wprawnych). Ułóż składniki na półmisku. Polej sosem. Sos - właściwie warto go zrobić w pierwszej kolejności, żeby się dobrze przegryzł... Wymieszaj śmietanę z majonezem, praską przeciśnij do tego czosnek, wsyp posiekany drobno koperek. Jeśli uznasz za konieczne dosól i dopieprz. Ułóż składniki na półmisku. Polej sosem. SMACZNEGO!!!