Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masło takie jest bombą witaminową. Natka pietruszki i czosnek zawierają witaminę C i cenne żelazo. Natki nie spożywamy w dużych ilościach niestety. W 100 gramach zawiera dwa razy więcej witaminy C niż czarna porzeczka. Jak wiadomo czarna porzeczka ma więcej witaminy C niż cytryna czyli dostarcza również bardzo dużych ilości tej witaminy.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 129
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 129
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Składniki
Natkę pietruszki świeżą siekamy (ja używam mrożonej już wcześniej posiekanej).
Ząbki czosnku obrać i wycisnąć przez praskę (ewentualnie posiekać nożem).
Jeżeli chcemy mieć bardzo drobne kawałeczki czosnku i pietruszki można zmiksować blenderem.
Wszystkie składniki łączymy.
Takie masło bez problemu przechowywane w lodówce utrzyma się tydzień czasu.