Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne.
Pyszna, pożywna z makaronem świderki. Polecam.
Odsłon: 32
Pomysł na ten przepis zrodził się w mojej głowie jakiś czas temu, a dopiero w...
Odsłon: 672
Pyszna, pożywna z makaronem świderki. Polecam.
Odsłon: 32
Pomysł na ten przepis zrodził się w mojej głowie jakiś czas temu, a dopiero w...
Odsłon: 672
Składniki
Rozgrzej piekarnik (funkcja grill). Wyciśnij sok z pomarańczy i wrzuć do niego morele, aby napęczniały.
Plastry indyka przekrój wzdłuż na pół. Marmoladę wymieszaj z musztardą i posmaruj tą miksturą plastry indyka. Nałóż morele, zwiń i nabijaj na wykałaczki lub patyczki do szaszłyków.
Piecz szaszłyki przez 2 minuty z każdej strony. Przed podaniem posyp posiekaną natką pietruszki. Smacznego!!!