Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 49
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 719
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 59
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 73
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 49
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 719
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 59
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 73
Składniki
Rozgrzej piekarnik (funkcja grill). Wyciśnij sok z pomarańczy i wrzuć do niego morele, aby napęczniały.
Plastry indyka przekrój wzdłuż na pół. Marmoladę wymieszaj z musztardą i posmaruj tą miksturą plastry indyka. Nałóż morele, zwiń i nabijaj na wykałaczki lub patyczki do szaszłyków.
Piecz szaszłyki przez 2 minuty z każdej strony. Przed podaniem posyp posiekaną natką pietruszki. Smacznego!!!