Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki z maślakami to pyszne danie.Niestety można go robić w czasie grzybobrania ponieważ wtedy najlepiej samkują.Oczywiście kto chce poeksperymentować ten może urzyć albo innych grzybów leśnych lub piczarek(nie radze ponieważ nie będzie smaku).
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 692
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 51
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 94
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 692
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 51
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 94
Składniki
Ciasto na naleśniki dorabiamy wedle proporcji i smażymy piękne placki. Na patelni obok robimy farsz. Przesmażamy cebulkę bez soli na złoto. Dodajemy grzybki pocięte w paseczki, zioła i chwilkę przypiekamy na złoto. Dodajemy śmietankę i natkę pietruszki. Naleśnika nadziewamy pachnącym farszem, oblewamy sosem i zjadamy sobie ze smaczkiem.