Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki z maślakami to pyszne danie.Niestety można go robić w czasie grzybobrania ponieważ wtedy najlepiej samkują.Oczywiście kto chce poeksperymentować ten może urzyć albo innych grzybów leśnych lub piczarek(nie radze ponieważ nie będzie smaku).
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7602
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2684
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7602
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2684
Składniki
Ciasto na naleśniki dorabiamy wedle proporcji i smażymy piękne placki. Na patelni obok robimy farsz. Przesmażamy cebulkę bez soli na złoto. Dodajemy grzybki pocięte w paseczki, zioła i chwilkę przypiekamy na złoto. Dodajemy śmietankę i natkę pietruszki. Naleśnika nadziewamy pachnącym farszem, oblewamy sosem i zjadamy sobie ze smaczkiem.