Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i przepyszny dodatek do wszystkich mięs z grilla i patelni.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3811
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 628
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3823
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 742
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3811
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 628
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3823
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 742
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Ziemniaki obrać i ugotować w lekko osolonej wodzie,zostawić do ostudzenia. Czosnek i cebule drobno posiekać,wymieszać z majonezem i wstawić do lodówki. Jajka obrać i drobno posiekać. Wystudzone ziemniaki pokroić w kostkę o wielkości ok.1cm ,dodać posiekane jajka,połączyć z przygotowanym wcześniej majonezem,wymieszać. Doprawić do smaku sola i pieprzem, opcjonalnie można dodać szczypiorek (ładnie wygląda). Podawać schłodzoną.