Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i przepyszny dodatek do wszystkich mięs z grilla i patelni.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Ziemniaki obrać i ugotować w lekko osolonej wodzie,zostawić do ostudzenia. Czosnek i cebule drobno posiekać,wymieszać z majonezem i wstawić do lodówki. Jajka obrać i drobno posiekać. Wystudzone ziemniaki pokroić w kostkę o wielkości ok.1cm ,dodać posiekane jajka,połączyć z przygotowanym wcześniej majonezem,wymieszać. Doprawić do smaku sola i pieprzem, opcjonalnie można dodać szczypiorek (ładnie wygląda). Podawać schłodzoną.