Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i przepyszny dodatek do wszystkich mięs z grilla i patelni.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34099
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34099
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Ziemniaki obrać i ugotować w lekko osolonej wodzie,zostawić do ostudzenia. Czosnek i cebule drobno posiekać,wymieszać z majonezem i wstawić do lodówki. Jajka obrać i drobno posiekać. Wystudzone ziemniaki pokroić w kostkę o wielkości ok.1cm ,dodać posiekane jajka,połączyć z przygotowanym wcześniej majonezem,wymieszać. Doprawić do smaku sola i pieprzem, opcjonalnie można dodać szczypiorek (ładnie wygląda). Podawać schłodzoną.