Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne! Sama się przekonałam kiedy pomagałam na przyjęciu, które nie było planowane. Nie zapowiedziani goście, dzieci i dorośli. Hmm...
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1296
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 274
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1296
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 274
Składniki
Piersi umyć i w zależności od upodobania przyżądzić jak na schaba albo pokroić w różne kształty. Mniej więcej wielkości 3cm/3cm lub podobnej wielkości. Krakersy pokruszyć drobno ręcznie do miski, mięso zanurzyć w mleku i obtoczyć dokładnie w krakersach. Kłaść na gorącą patelnię z olejem i dokładnie smażyć aż się zarumienią. Zdjąć i ułożyć na ręcznikach papierowych aby odsączył się tłuszcz. Można podawać jako zakąskę. Dzieci to uwielbiają! Na przyjęciu zniknęło w 5 min. :)