Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To nie pomyłka, nie z kiszonych tylko z konserwowych ogórków ;). Zupka jest pyszna - łagodniejsza w smaku... Super
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Ogórki pokroić na plasterki, a potem w ćwiartki, każdy plasterek. paprykę pokroić w paseczki. Boczek także w paseczki. Wszystkie składniki wrzucić do garnka z wodą i kostką rosołową. Dodać łyżeczkę czosnku granulowanego. Gotować około 20 min. Podawać można dowolnie: z ziemniakami, ryżem, groszkiem ptysiowym, lub grzankami. Smacznego ;)