Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To nie pomyłka, nie z kiszonych tylko z konserwowych ogórków ;). Zupka jest pyszna - łagodniejsza w smaku... Super
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1165
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 202
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2225
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4277
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1165
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 202
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2225
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4277
Składniki
Ogórki pokroić na plasterki, a potem w ćwiartki, każdy plasterek. paprykę pokroić w paseczki. Boczek także w paseczki. Wszystkie składniki wrzucić do garnka z wodą i kostką rosołową. Dodać łyżeczkę czosnku granulowanego. Gotować około 20 min. Podawać można dowolnie: z ziemniakami, ryżem, groszkiem ptysiowym, lub grzankami. Smacznego ;)