Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie to wymyslilam sama,podczas moich kulinarnych eksperymentow.Obecnie jest jednym z najczesciej serwowanych dan w moim domu.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 912
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 86
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 912
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 86
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Składniki
Warzywa i wedline kroimy w drobna kostke i smazymy na masle az nie stana sie miekkie, w tym czasie robimy ciasto na omlet dokladnie roztrzepujac mase (ma byc rzadsza niz na nalesniki).Warzywa rowno rozprowadzamy na patelni poczym zalewamy ciastem .Smazyc ok.5-6 min. z dwoch stron.Na koniec nakladamy ser zolty na omlet (jeszcze w trakcie smazenia ) poczym skladamy omleta na pol.Padawac z keczupem lub innym ostrym sosem.