Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie to wymyslilam sama,podczas moich kulinarnych eksperymentow.Obecnie jest jednym z najczesciej serwowanych dan w moim domu.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5344
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 881
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11777
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5344
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 881
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11777
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Warzywa i wedline kroimy w drobna kostke i smazymy na masle az nie stana sie miekkie, w tym czasie robimy ciasto na omlet dokladnie roztrzepujac mase (ma byc rzadsza niz na nalesniki).Warzywa rowno rozprowadzamy na patelni poczym zalewamy ciastem .Smazyc ok.5-6 min. z dwoch stron.Na koniec nakladamy ser zolty na omlet (jeszcze w trakcie smazenia ) poczym skladamy omleta na pol.Padawac z keczupem lub innym ostrym sosem.