Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie to wymyslilam sama,podczas moich kulinarnych eksperymentow.Obecnie jest jednym z najczesciej serwowanych dan w moim domu.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1304
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1299
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 235
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1304
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1299
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 235
Składniki
Warzywa i wedline kroimy w drobna kostke i smazymy na masle az nie stana sie miekkie, w tym czasie robimy ciasto na omlet dokladnie roztrzepujac mase (ma byc rzadsza niz na nalesniki).Warzywa rowno rozprowadzamy na patelni poczym zalewamy ciastem .Smazyc ok.5-6 min. z dwoch stron.Na koniec nakladamy ser zolty na omlet (jeszcze w trakcie smazenia ) poczym skladamy omleta na pol.Padawac z keczupem lub innym ostrym sosem.