Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale..na szybka przekaske dla niespodziewanych gosci ;)
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4197
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416572
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4197
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416572
Składniki
Margaryne siekamy z maka,drozdze rozcieramy z cukrem.Wszystkie skladniki mieszamy ze soba wyrabiajac ciasto. Rozwalkowujemy je na placek i wycinami cienkie paski (mniejsze, wieksze wedlug uznania) Kazdy pasek smarujemy rozbeltanym zoltkiem i posypujemy kminkiem.
Odstawiamy na pare minut aby troszke podrosly. Pieczemy w 200 stopni C na rumiany zloty kolor..