Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale..na szybka przekaske dla niespodziewanych gosci ;)
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 866
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 513
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 866
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 513
Składniki
Margaryne siekamy z maka,drozdze rozcieramy z cukrem.Wszystkie skladniki mieszamy ze soba wyrabiajac ciasto. Rozwalkowujemy je na placek i wycinami cienkie paski (mniejsze, wieksze wedlug uznania) Kazdy pasek smarujemy rozbeltanym zoltkiem i posypujemy kminkiem.
Odstawiamy na pare minut aby troszke podrosly. Pieczemy w 200 stopni C na rumiany zloty kolor..