Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale..na szybka przekaske dla niespodziewanych gosci ;)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7003
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30544
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29268
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7003
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30544
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29268
Składniki
Margaryne siekamy z maka,drozdze rozcieramy z cukrem.Wszystkie skladniki mieszamy ze soba wyrabiajac ciasto. Rozwalkowujemy je na placek i wycinami cienkie paski (mniejsze, wieksze wedlug uznania) Kazdy pasek smarujemy rozbeltanym zoltkiem i posypujemy kminkiem.
Odstawiamy na pare minut aby troszke podrosly. Pieczemy w 200 stopni C na rumiany zloty kolor..