Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe w przygotowaniu
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 436
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8718
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13435
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2700
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 436
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8718
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13435
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2700
Składniki
W naczyniu z wodą rozpuszczam zelatyne i w miedzy czasie zostawiam śmietane z vanilla na ogniu do momentu gotowania sie, kiedy smietana jest gotowa wlewamy ja do naczynia z cukrem i mieszamy do rozpuszczenia sie. Dodajemy żelatyne i cedzimy cala zawartosc do naczynia z mascarpone, ktore wczesniej powinno byc lekko rozmieszane. po wymieszaniu wlewamy zawartosc do małych naczyn i zostawiamy w lodówce na około 3 godziny. Niesamowita konsystencja i smak:) Życze smacznego!!!