Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe w przygotowaniu
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3817
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414615
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2357
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3817
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414615
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2357
Składniki
W naczyniu z wodą rozpuszczam zelatyne i w miedzy czasie zostawiam śmietane z vanilla na ogniu do momentu gotowania sie, kiedy smietana jest gotowa wlewamy ja do naczynia z cukrem i mieszamy do rozpuszczenia sie. Dodajemy żelatyne i cedzimy cala zawartosc do naczynia z mascarpone, ktore wczesniej powinno byc lekko rozmieszane. po wymieszaniu wlewamy zawartosc do małych naczyn i zostawiamy w lodówce na około 3 godziny. Niesamowita konsystencja i smak:) Życze smacznego!!!