Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe w przygotowaniu
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10349
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5958
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12785
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4552
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10349
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5958
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12785
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4552
Składniki
W naczyniu z wodą rozpuszczam zelatyne i w miedzy czasie zostawiam śmietane z vanilla na ogniu do momentu gotowania sie, kiedy smietana jest gotowa wlewamy ja do naczynia z cukrem i mieszamy do rozpuszczenia sie. Dodajemy żelatyne i cedzimy cala zawartosc do naczynia z mascarpone, ktore wczesniej powinno byc lekko rozmieszane. po wymieszaniu wlewamy zawartosc do małych naczyn i zostawiamy w lodówce na około 3 godziny. Niesamowita konsystencja i smak:) Życze smacznego!!!