Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne.
Obierz krewetki, natnij grzbiet, wyjmij jelito. 2. Oczyszczone krewetki wypłucz i dopraw sola i pieprzem. Skrop sokiem z cytryny. Zafoliuj i odstaw do lodówki na 1 godzinę. 3. Rozgrzej piekarnik do 180 st. Przekrój serki kozie na połówki. Cebulę pokrój w piórka. 4. Z foli aluminiowej oderwij kawałek o długości 50 cm. Złóż na pół i dobrze zawiń dłuższe brzegi, pieca na 10-15 minut. aby powstała aluminiowa torebka. Do każdej kieszonki włóż po 4 krewetki, kawałku sera, szczypcie koperku, odrobinie cebuli. Skrop miodem. Zawiń trzeci brzeg kieszonki i wstaw do
Smacznego!!!
Czas na specjały kuchni wietnamskiej, które na co dzień można dostać w popula...
Odsłon: 53588
Przepis dnia
Uwielbiam ciasta z orzechami i kajmakiem, to połączenie jest doskonałe. Takie...
Odsłon: 14159
Poniższy przepis na żeberka funkcjonuje w naszej rodzinie już jakiś czas. Ki...
Odsłon: 166542
Feta idealnie komponuje się ze świeżą sałatą! Kolejna propozycja na bardzo sz...
Odsłon: 44
Czas na specjały kuchni wietnamskiej, które na co dzień można dostać w popula...
Odsłon: 53588
Przepis dnia
Uwielbiam ciasta z orzechami i kajmakiem, to połączenie jest doskonałe. Takie...
Odsłon: 14159
Poniższy przepis na żeberka funkcjonuje w naszej rodzinie już jakiś czas. Ki...
Odsłon: 166542
Feta idealnie komponuje się ze świeżą sałatą! Kolejna propozycja na bardzo sz...
Odsłon: 44
Składniki
Obierz krewetki, natnij grzbiet, wyjmij jelito. 2. Oczyszczone krewetki wypłucz i dopraw sola i pieprzem. Skrop sokiem z cytryny. Zafoliuj i odstaw do lodówki na 1 godzinę. 3. Rozgrzej piekarnik do 180 st. Przekrój serki kozie na połówki. Cebulę pokrój w piórka. 4. Z foli aluminiowej oderwij kawałek o długości 50 cm. Złóż na pół i dobrze zawiń dłuższe brzegi, pieca na 10-15 minut. aby powstała aluminiowa torebka. Do każdej kieszonki włóż po 4 krewetki, kawałku sera, szczypcie koperku, odrobinie cebuli. Skrop miodem. Zawiń trzeci brzeg kieszonki i wstaw do Smacznego!!!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Faszerowane karczochy z grilla
Przekąski
Naleśniki z parówkami, szynką i serem
Przekąski
Grillowany camembert z grillowanymi szparagami
Przekąski
Paluchy czosnkowe
Faszerowane karczochy z grilla
Sycylijski przysmak. Podpatrzone u Jamiego Oliviera.
Odsłon: 28
Naleśniki z parówkami, szynką i serem
Polecam bardzo smaczne, szybkie a za razem syte naleśniki z parówką, szynką i...
Odsłon: 53