Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 149
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 52
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 84
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 149
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 52
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 84
Składniki
Obierz krewetki, natnij grzbiet, wyjmij jelito. 2. Oczyszczone krewetki wypłucz i dopraw sola i pieprzem. Skrop sokiem z cytryny. Zafoliuj i odstaw do lodówki na 1 godzinę. 3. Rozgrzej piekarnik do 180 st. Przekrój serki kozie na połówki. Cebulę pokrój w piórka. 4. Z foli aluminiowej oderwij kawałek o długości 50 cm. Złóż na pół i dobrze zawiń dłuższe brzegi, pieca na 10-15 minut. aby powstała aluminiowa torebka. Do każdej kieszonki włóż po 4 krewetki, kawałku sera, szczypcie koperku, odrobinie cebuli. Skrop miodem. Zawiń trzeci brzeg kieszonki i wstaw do Smacznego!!!