Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne.
Nieustanie szukamy nowych pomysłów na obiad z kurczakiem, a ten od razu mi si...
Odsłon: 679
Propozycja na szybki i smaczny deser, który przygotujesz w kilka minut.
Odsłon: 127
Kurczak po bałkańsku to pyszne i proste w przygotowaniu danie które jadłam pi...
Odsłon: 232
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 490
Nieustanie szukamy nowych pomysłów na obiad z kurczakiem, a ten od razu mi si...
Odsłon: 679
Propozycja na szybki i smaczny deser, który przygotujesz w kilka minut.
Odsłon: 127
Kurczak po bałkańsku to pyszne i proste w przygotowaniu danie które jadłam pi...
Odsłon: 232
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 490
Składniki
Obierz krewetki, natnij grzbiet, wyjmij jelito. 2. Oczyszczone krewetki wypłucz i dopraw sola i pieprzem. Skrop sokiem z cytryny. Zafoliuj i odstaw do lodówki na 1 godzinę. 3. Rozgrzej piekarnik do 180 st. Przekrój serki kozie na połówki. Cebulę pokrój w piórka. 4. Z foli aluminiowej oderwij kawałek o długości 50 cm. Złóż na pół i dobrze zawiń dłuższe brzegi, pieca na 10-15 minut. aby powstała aluminiowa torebka. Do każdej kieszonki włóż po 4 krewetki, kawałku sera, szczypcie koperku, odrobinie cebuli. Skrop miodem. Zawiń trzeci brzeg kieszonki i wstaw do Smacznego!!!