Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 81
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4323
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2603
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 81
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4323
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2603
Składniki
parówki przekroić wzdłuż i wrzucić na rozgrzaną patelnię posmarowaną wacikiem z olejem
po obsmażeniu z jednej strony przełożyć na drugą, ułożyć na wierzchu plasterki sera
zapiekać aż ser się roztopi; podawać z pieczywem, warzywami, kechupem, majonezem, musztardą... Smacznego!