Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Np na śniadanko, niestety kaloryczne ale smaczne
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30912
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3631
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4342
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1134
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30912
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3631
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4342
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1134
Składniki
Parówki nacinamy wzdłuż. W każdy rowek wkładamy pasek sera żółtego. Nakrywamy paseczkiem boczku. zapiekamy w piekarniku około 10 min.
Cebulkę siekamy, wrzucamy na patelnię. Czosnem miażdzymy, dodajemy do cebuli. Dodajemy szczyptę soli, pieprzu.
Parówki przekladamy na talerz i "obsypujemy" cebulką.