Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne na przyjęcia
Prosta i łatwa do przygotowania zupa. Jest smaczna, zdrowa i sycąca.
Odsłon: 65
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 79
To klasyczna zupa. To jedna z moich ulubionych zup - z ziemniakami i natką pi...
Odsłon: 119
Prosta i łatwa do przygotowania zupa. Jest smaczna, zdrowa i sycąca.
Odsłon: 65
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 79
To klasyczna zupa. To jedna z moich ulubionych zup - z ziemniakami i natką pi...
Odsłon: 119
Składniki
mąkę, jajka, mleko, sól, cukier i proszek do pieczenia łączymy ze sobą aby powstała jednolita masa, o konsystencji bardzo gęstej śmietany, parówki kroimy wzdłuż na pół, a następnie wszerz na pół, obtaczając w uprzednio przygotowanej masie. Wrzucamy do wrzącego oleju i czekamy, aż się zarumienią i po kilku chwilach wyciągamy.