Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie, szybkie, smaczne. Zdjęcie niebawem wstawię:)))
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 52
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 52
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Składniki
Do garnka wlać wody i zagotować, drobno pokrojoną cebulę i szczyptę ziół prowansalskich. Gdy cebula będzie miękka dodać pokrojone w półplasterki parówki i chwilę pogotować.
Następnie dodać koncentrat, cukier, pieprz i paprykę do smaku i pogotować jeszcze parę minut i gotowe! Najlepiej smakuje ze świeżą bułeczką:)