Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9981
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1153
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11541
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 550
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9981
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1153
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11541
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 550
Składniki
Z parówek ściągnąć folię. Jajko rozbić, dodać do niego ostrą paprykę w proszku, sól, pieprz i wymieszać widelcem. Parówki maczać w jajku, w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Po usmażeniu parówki wykładać na ręcznik papierowy. Podawać na ciepło lub zimno z dowolną sałatką lub z pieczywem i ketchupem, musztardą. Smacznego.