Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra przekąska zarówno na ciepło jak i na zimno
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4160
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11391
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6529
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5493
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13553
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5335
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4160
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11391
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6529
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5493
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13553
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5335
Składniki
- Parkowi naciąć wzdłuż, - w każde nacięcie włożyć pasek żółtego sera i owinąć parówkę cienkim plasterkiem boczku, spinają go wykałaczkom, -ulorzyc na blasze, zapiec w piekarniku podawać po 2 szt. na porcje
Najlepiej podawać z sosem czosnkowym