Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra przekąska zarówno na ciepło jak i na zimno
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1921
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1749
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 111
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1921
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1749
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 111
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
- Parkowi naciąć wzdłuż, - w każde nacięcie włożyć pasek żółtego sera i owinąć parówkę cienkim plasterkiem boczku, spinają go wykałaczkom, -ulorzyc na blasze, zapiec w piekarniku podawać po 2 szt. na porcje
Najlepiej podawać z sosem czosnkowym