Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5652
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 946
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 244
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33471
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 91
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5652
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 946
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 244
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33471
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 91
Składniki
Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy pokrojoną w plastry cebulę.
Na cebuli układamy pokrojoną w paski paprykę, następnie parówki, posiekane pomidory i pieczarki.
Całość delikatnie solimy, doprawiamy pieprzem i papryką.
Smażymy lub pieczemy w piekarniku 15-20 minut, co jakiś czas lekko mieszając lub potrząsając.
Następnie całość posypujemy tartym żółtym serem i trzymamy na ogniu do momenty stopienia sera.
Podajemy posypane zieleniną.
Smacznego:)