Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22454
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 164
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 349
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 490
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22454
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 164
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 349
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 490
Składniki
Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy pokrojoną w plastry cebulę.
Na cebuli układamy pokrojoną w paski paprykę, następnie parówki, posiekane pomidory i pieczarki.
Całość delikatnie solimy, doprawiamy pieprzem i papryką.
Smażymy lub pieczemy w piekarniku 15-20 minut, co jakiś czas lekko mieszając lub potrząsając.
Następnie całość posypujemy tartym żółtym serem i trzymamy na ogniu do momenty stopienia sera.
Podajemy posypane zieleniną.
Smacznego:)