Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17086
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2471
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4649
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1842
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17086
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2471
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4649
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1842
Składniki
Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy pokrojoną w plastry cebulę.
Na cebuli układamy pokrojoną w paski paprykę, następnie parówki, posiekane pomidory i pieczarki.
Całość delikatnie solimy, doprawiamy pieprzem i papryką.
Smażymy lub pieczemy w piekarniku 15-20 minut, co jakiś czas lekko mieszając lub potrząsając.
Następnie całość posypujemy tartym żółtym serem i trzymamy na ogniu do momenty stopienia sera.
Podajemy posypane zieleniną.
Smacznego:)