Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 59
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 279
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła py...
Odsłon: 1612
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 59
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 279
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła py...
Odsłon: 1612
Składniki
Makrelę obrać z ości i skóry wrzucić jak leci do blendera,dodać wszystkie składniki z wyjątkiem cebuli i żółtego sera.Zmiksować.Cebulę pokroić w drobną kostkę.Wrzucić do masy ser żółty i cebulkę wymieszać łyżką.Podawać na ciepłym na pieczywie z tostera.Smacznego.