Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1240
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1275
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 214
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1240
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1275
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 214
Składniki
Makrelę obrać z ości i skóry wrzucić jak leci do blendera,dodać wszystkie składniki z wyjątkiem cebuli i żółtego sera.Zmiksować.Cebulę pokroić w drobną kostkę.Wrzucić do masy ser żółty i cebulkę wymieszać łyżką.Podawać na ciepłym na pieczywie z tostera.Smacznego.