Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta do kanapek, najlepsza na kolację podawana z razowym chlebkiem i kawą zbożową
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 167
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 120
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 61
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 167
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 120
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 61
Składniki
Jaja gotujemy na twardo, makrelę obieramy ze skóry i ości, cebulę też obieramy i kroimy w grubsze plastry. Milelimy wszystko w maszynce do mięsa, do masy dodajemy majonez i pieprz, jeśli używamy majonezu kieleckiego nie dodajemy soli, jeśli innego można ciut dodać, ale ostrożnie, bo makrela jest sama w sobie jest słona. Z majonezem też trzeba uważać nie dodawać za dużo TO MA BYĆ PASTA, NIE ZUPA RYBNA, nie może być zbyt rzadka.