Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta do kanapek, najlepsza na kolację podawana z razowym chlebkiem i kawą zbożową
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 165
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 268
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 165
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 268
Składniki
Jaja gotujemy na twardo, makrelę obieramy ze skóry i ości, cebulę też obieramy i kroimy w grubsze plastry. Milelimy wszystko w maszynce do mięsa, do masy dodajemy majonez i pieprz, jeśli używamy majonezu kieleckiego nie dodajemy soli, jeśli innego można ciut dodać, ale ostrożnie, bo makrela jest sama w sobie jest słona. Z majonezem też trzeba uważać nie dodawać za dużo TO MA BYĆ PASTA, NIE ZUPA RYBNA, nie może być zbyt rzadka.