Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta do kanapek, najlepsza na kolację podawana z razowym chlebkiem i kawą zbożową
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1100
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 111
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1100
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 111
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Składniki
Jaja gotujemy na twardo, makrelę obieramy ze skóry i ości, cebulę też obieramy i kroimy w grubsze plastry. Milelimy wszystko w maszynce do mięsa, do masy dodajemy majonez i pieprz, jeśli używamy majonezu kieleckiego nie dodajemy soli, jeśli innego można ciut dodać, ale ostrożnie, bo makrela jest sama w sobie jest słona. Z majonezem też trzeba uważać nie dodawać za dużo TO MA BYĆ PASTA, NIE ZUPA RYBNA, nie może być zbyt rzadka.