Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz na postne śniadanko lub kolację ;)
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 236
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 47
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17506
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 236
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 47
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17506
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Cebulę i jajka pokroić w drobną kostkę, makrelę obrać ze skóry, wyjąć ości i rozdrobnić.
Wszystkie składniki połączyć razem, dodać majonez i doprawić pieprzem i ewentualnie solą.
Smacznego!