Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w przygotowaniu, niezwykle smaczne i efektownie wyglądające.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232052
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232052
Składniki
Ścieramy seler na tarce (najmniejsze oczka) i mieszamy z majonezem, aby warzywo nie czerniało. Wazne jest, by robić to na bieżąco, bo wtedy mamy gwarancję, że seler pozostanie biały.
Orzechy siekamy bardzo drobno, do tego równie drobno posiekana cebula, jabłko starte na tarce i tynczyk odsączony z oleju.
Całość mieszamy i w razie potrzeby dodajemy majonez, w zależności jak rzadką konsystencję pasty chcemy otrzymać. sól, pieprz do smaku
Kroimy bagietkę na kanapki, na każdej kładziemy plaster salami, wykładamy pastę, ozdabiamy orzechem i oliwką.